Rygestop

Du skal ønske at stoppe for din skyld og ikke fordi andre presser dig - hvis du gør det for andres skyld, så ryger du igen efter kort tid, for beslutningen SKAL komme fra dig selv.

Du ved allerede at rygning er skadeligt for dit helbred, og du VIL GERNE holde op - og har du allerede taget beslutningen. Beslutningen om at starte på en frisk uden din bedste ven, eller måske i bund og grund din værste fjende.

Nu hvor du har tage beslutningen om at holde op med at ryge, så kan hypnose være din vej til at blive fri - fri af afhængigheden og fri af vanen - fri til at du kan få en sundere krop og et sundere liv uden røg - det er aldrig for sent. 

Du er her fordi du feks. gerne vil:
+ spare en masse penge
+ nedsætte risiko for rygerrelaterede sygdomme
+ forbedre din kondition
+ slippe af med tobakshosten
+ dufte godt i stedet for at lugte af røg
+ undgå at skulle ud og stå i regn og kulde for at ryge
+ få lugtesansen og smagssansen tilbage
+ få en bedre lungefunktion
+ få en frisk ånde

Rygestop forløb

Jeg er selv forhenværende ryger, så jeg kender alle udfordringerne ved at stoppe med at ryge. Jeg arbejder med en veldokumenteret teknik til ryge stop over 2 sessioner og jeg følger dig de første 3 måneder i dit røgfrie liv.
I første session ser vi på dine rygevaner og hvad rygning betyder for dig. Vi planlægger din nye røgfrie hverdag og vi taler om støtte i din beslutning. Herefter tager vi fat på hypnosen.
I anden session 2 uger efter følger vi op på dit rygestop og tager evt. problemer op, som vi løser i praksis og med hypnose. Vi optager en motivationssession, som du får med hjem til fortsat at holde dig på sporet.
Du melder ind hver uge de første 3 måneder om hvordan det går og hvordan du har det i det nye røgfrie liv.